Tips Resultmakers Reclamebureau Webdesign Website Internetmarketing

4 Tips om meer bezoekers op uw site te krijgen

Het aantal bezoekers en websites die naar uw website bezoeken of daar naar verwijzen, is erg belangrijk. Hoe hoger de kwaliteit van het aantal of soort bezoekers, hoe hoger u zult verschijnen in de lijst met zoekresultaten. Hier volgen wat tips om meer bezoekers op uw site te krijgen.
Met name bedrijven die ‘standaard’ producten of diensten aanbieden vinden het lastig om zich te onderscheiden van de concurrentie. Dankzij de volgende tips zou het aantal bezoekers van hun website omhoog kunnen schieten, waardoor de website ook hoger in de resultatenlijst verschijnt van de zoekmachines.

  1. Schrijf regelmatig een informatief blog artikel waarvoor bezoekers graag willen terugkomen om het te lezen.
  2. Laat acties en promoties via de website lopen door, bijvoorbeeld, extra korting te geven wanneer er via de website besteld wordt.
  3. Plaats een link naar uw website op vele andere websites. Pagina’s zoals startpagina.nl of startkabel.nl doen dat, doorgaans, gratis. Dit zal bijdragen in uw vindbaarheid maar bovenal in uw ranking in de zoekmachine
  4. Promoot uw website in advertenties, op uw sociale media pagina’s en in uw winkel of kantoor zodat iedereen weet dat u een website heeft.

Laat u informeren door de consultants van ResultMakers over de mogelijkheden die zij bieden om uw website te promoten.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *