Resultmakers Vloggen Video Camera

4 tips voor een goede vlog

Vloggen is een blog die gebruik maakt van video’s. In plaats van regelmatig een blog te schrijven kunt u ook een korte videoclip plaatsen. Dat klinkt eenvoudig maar een goede vlog vergt wel een goede voorbereiding. Hier zijn 4 tips om het vloggen tot een succes te maken.

Beschik over goed materiaal
De kwaliteit van de vlog valt of staat met de kwaliteit van de video camera. Maar sluit ook de kwaliteit van de montage software niet uit. Hoewel het streven moet zijn om een vlog eenvoudig op te nemen kan het gebeuren dat u toch moet knippen en plakken in uw vlog.

Schrijf een goed script
Een spontane video is leuk maar wanneer u de vlog wilt inzetten om klanten te overtuigen, dan doet u er verstandig aan om u goed voor te bereiden op wat u wilt tonen en wilt zeggen.

Zorg dat uw website uw vlog kan tonen
Niet alle websites zijn geschikt om video’s te tonen. Zorg er voor dat de server en de software klaar zijn om de vlog goed te laten tonen.

Zoek een goede opname locatie
Een video die wordt opgenomen op een aantrekkelijke of informatieve locatie zal meer kijkers trekken dan een video die zomaar op kantoor wordt gemaakt.

Wilt u ook vloggen? Vraag ResultMakers u te helpen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *