Tips Resultmakers Reclamebureau Webdesign Website Internetmarketing

4 Tips voor het plannen van (online) video advertenties

Beelden zeggen meer dan 1000 woorden. Daarom kunnen organisaties meer bereiken met een slimme video campagne dan met een uitgebreide advertentie-campagne. Hier zijn 4 tips die u kunnen helpen maximaal rendement uit uw (online) video advertenties te halen.

Wereldwijd gebruiken ruim 3 miljard mensen het internet wanneer ze op zoek zijn naar informatie. Gemiddeld spenderen ze zo’n 1900 minuten per maand online. Dat is ruim 30 uur per persoon. De onderstaande tips kunnen u helpen maximaal profijt te halen uit uw (online) video advertenties.

  1. Zorg dat de clip ook zichtbaar is op smartphones. Gemiddeld heeft iedere Europeaan 1,25 smartphone contract; dat is dus meer dan één contract per persoon.
  2. Stem uw video goed af op de doelstellingen van uw publiek.
  3. Verkies ‘affiniteit’ over ‘geografisch gebied’. Het is belangrijker dat uw doelgroep een klik heeft met uw boodschap dan dat ze in hetzelfde gebied wonen.
  4. Plaats uw video campagnes op meerdere platformen tegelijk, bijvoorbeeld; op uw website, op TV en op internetkanalen zoals YouTube.

Met de komst van digitale televisie en digitale opname apparatuur is het maken van goede (online) video advertenties tot hoge kunst verheven. Dat is precies wat bij ResultMakers nastreven. Laat u kan bijstaan bij het produceren van een (online) video advertentie en het maximaliseren van het verspreiden van de boodschap.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *