Tips Resultmakers Reclamebureau Webdesign Website Internetmarketing

5 Tips voor schrijven blog artikelen

Regelmatig een blog schrijven kan, uiteindelijk, een lastige opgave worden. Hier zijn 5 tips die kunnen helpen bij het regelmatig schrijven van goede artikelen.

  1. Heb een lijstje bij de hand waar u onderwerpen kunt opschrijven zodra die bij u opkomen.
  2. Blogs hebben, net als alle artikelen, een begin, middenstuk en afronding. Het ‘begin’ en ‘de afronding’ dienen een verband met elkaar te hebben waarbij de afronding een antwoord moet geven of conclusie of verduidelijking moet zijn.
  3. Houd het kort. Een korte blog schrijven is moeilijker maar lezers hebben nu eenmaal weinig tijd. Een blog van een paar honderd woorden is al snel voldoende.
  4. Laat uw tekst beoordelen door iemand met weinig kennis van zaken. De materie waar u over schrijft is voor u gesneden koek. Maar snapt die persoon ook waar het over gaat?
  5. Verduidelijk complexe materie met grafieken of plaatjes. Beelden tonen altijd meer informatie dan vele woorden.

Regelmatig een blog schrijven is niet aan veel mensen vergeven. De ene is beter in praten, de andere in ‘doen’. Verbeter de SEO van uw website en laat het schrijven over aan professionals. Neem eens contact op met ResultMakers om te horen hoe snel zij voor u een goede blog kunnen schrijven.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *