Resultmakers Broadcast Facebook Social Media Pakketten

5 zaken waar je op moet letten wanneer je gaat broadcasten via Facebook (deel 3)

Sinds 2016 kunnen ook bedrijven rechtstreeks uitzenden op Facebook. De Facebook streaming opties worden steeds populairder om te broadcasten. Hier zijn een aantal tips waar u op moet letten wanneer u wilt broadcasten via Facebook.
In mijn vorige blog besprak ik de voorbereidingen die u moet treffen wanneer u wilt gaan broadcasten via Facebook. In deze blog sta ik stil bij de belangrijke punten die u moet onthouden tijdens het broadcasten.

  1. Reageer op vragen en opmerkingen. Houd in de gaten of er vragen zijn of vraag een collega je hier bij te helpen. Door live vragen te beantwoorden zal uw publiek alleen maar toenemen.
  2. Verbinding verbroken? Géén paniek. Mocht de WiFi verbinding verbroken worden dat gaat de uitzending gewoon op pauze en zoekt het systeem automatisch opnieuw verbinding met u.
  3. Houdt de camera stabiel. Maak gebruik van een statief wanneer u beweegt. Vraag eventueel een college om het camera-werk te doen.
  4. Sluit uw video af met een aankondiging voor uw volgende uitzending. Laat de kijker weten wat u gaat bespreken.
  5. Zet de video pas uit wanneer u het ping-geluid hebt gehoord dat aangeeft dat de verbinding is verbroken.

Broadcasten via Facebook is pas de eerste stap. Bij ResultMakers vertellen wij u graag hoe u munt uit uw opnames kunt slaan.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *