Resultmakers Cafe Website Gezellig Marketing

Café’s met een eigen website scoren altijd

Nu de lente lijkt aan te breken zullen mensen sneller geneigd zijn zich buiten de deur te begeven. Een hapje eten of wat drinken buiten de deur is dan niet langer alleen praktisch: het zal bovenal een gezellig uitje zijn. Café’s met een eigen website scoren altijd wanneer ze tonen waar ze zitten en wat ze te bieden hebben.

Van café’s werd lange tijd gedacht dat ze zich vooral moesten richten op drank en muziek en minder op marketing. Goede café’s drijven vooral op mond-tot-mond Reclame, zo was het idee. Dat wil echter niet zeggen dat een website overbodig is. Integendeel.
Café’s kunnen hun website aangrijpen om zichzelf te introduceren en te profileren. Ze kunnen aangeven welke muzieksoorten ze draaien, wat hun beleid is en welke evenementen ze bieden. Café’s met een eigen website koppelen die vaak aan hun sociale media platformen. Zo houden ze hun vaste klanten op de hoogte en profiteren ze van de kracht van de sociale media.
Ook café’s die minder populaire activiteiten nastreven hebben baat bij een website. Zeker wanneer ze zich richten op bezoekers die even willen uitblazen. Dankzij het gebruik van de smartphone profiteren dit soort café’s van bezoekers die onderweg op zoek zijn naar een plek om wat te drinken of te eten.

Geen enkel café kan zonder een eigen website. Neem contact op met ResultMakers en wij zullen uitleggen waarom.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *