Resultmakers Nl Reclamebureau Internetmarkting

De belangrijkste 8 seconden

Onderzoek toont aan dat bezoekers van een website binnen 8 seconden besluiten verder te lezen, of door te gaan naar een andere site. Wat kunt u doen om die 8 seconden te benutten zodat deze lezer op uw site blijft?

Met de komst van het internet is ook de aandachtsspanne bij veel mensen afgenomen. Zodra de inhoud de lezer niet langer boeit, klikt deze vrolijk verder naar een andere site. U, als aanbiedende partij, verliest zo een potentiële klant.

De uitstraling en opmaak van uw website spelen dus een belangrijke rol bij het overtuigen van de lezer om nadrukkelijker aandacht te bieden aan uw website. Een rustig-ogende en overzichtelijke website is uitnodigender dan een schreeuwende speurtocht.

Natuurlijk moet het uitgangspunt blijven dat de website uniek is en naadloos aansluit bij dat wat u wilt vertellen of wilt bieden.
Belangrijk is ook dat de lezer in enkele regels de belangrijkste informatie tot zich kan nemen, voordat deze wordt uitgenodigd om verder te gaan. Deze ‘call to action’ helpt u om uw informatie op te splitsen terwijl de lezer betrokken blijft.

Een goede website is dus een combinatie van slimme teksten met een uitnodigende weergave. Bij ResultMakers beschikken we over specialisten die elk aspect beheersen. Leg ons uw wensen en laat u verrassen door onze resultaten.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *