Resultmakers Social Media Paketten

Een pakket voor iedereen

ResultMakers kan elke ondernemer bijstaan in hun blog– en sociale media activiteiten. ResultMakers heeft voor elke ondernemer wel een pakket om deze te ontzorgen.
Bloggen en sociale media vergt tijd en verstand van zaken. Het is niet altijd een competentie die binnen een organisatie aanwezig is. ResultMakers kan ondernemers helpen en biedt de keuze uit de volgende pakketten:

Klein zakelijk pakket
Ideaal voor bedrijven die nog maar net met sociale media beginnen. Het biedt de ondernemer de kans om kennis te maken met de mogelijkheden van sociale media en, bij bewezen succes, kan het eenvoudig worden uitgebreid.

Zakelijk pakket
Ideaal voor MKB bedrijven die zelf niet de capaciteit hebben om hun verschillende platformen te beheren. Behalve het verzorgen van de content houden wij ook de ontwikkelingen omtrent uw website en vindgedrag van bezoekers in de gaten.

Zakelijk Plus pakket
Behalve het plaatsen van sociale media berichten staan wij deze klanten ook bij met andere content, zoals foto’s en video’s. Ook gaan wij actief op zoek naar kwalitatieve volgers en likes om zo uw sociale media platformen te promoten.
Al onze activiteiten worden uitgevoerd in nauw overleg met onze klanten. Zij weten vooraf wat wij gaan plaatsen en kunnen daarna maximaal profiteren.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *