Reclamebureau Rotterdam Online Adverteren

Effectief adverteren op Google

Zoekmachines zoals Google bieden ook ruimte aan advertenties. Daar moet u voor betalen. Maar zelfs dat is geen garantie dat u bovenaan staat.

U zult ze vast al wel eens gezien hebben; de advertenties in de rechterkolom op een Google site. Om daar te adverteren moet u wel betalen. Maar zelfs dat is geen garantie dat u bovenaan staat. Google veilt die plaatsen. Om daar tussen te komen zal uw advertentie aan verschillende voorwaarden moeten voldoen.

Natuurlijk wordt u geacht een bod te doen om uw advertentie hoog in de advertentielijst te plaatsen. Dat bod is het bedrag dat u er voor over heeft om te betalen wanneer mensen klikken op uw advertentie. Net zo belangrijker is het dat uw advertentie relevant is. Google bepaald dat door een cijfer tussen de 1 en 10 toe te kennen aan de mate waarop uw advertentie gerelateerd is aan waar iemand naar zoekt.
Daarom is de kop van uw advertentie zeer belangrijk omdat deze direct duidelijk moet maken wat u te bieden heeft. Op basis daarvan bepaald de zoekmachine uw relevant.

Zorg dat uw advertenties altijd nauw aansluiten bij de termen waar mensen naar zoeken. Door dit te doen, kunt u betere posities voor uw advertenties behalen zonder meer geld te hoeven betalen. Wilt u weten hoe dat werkt? Vraag het aan ResultMakers.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *