Offline zichtbaar zijn met
gedrukte media

Huisstijl – Promotie – Vlaggen – Banners – Reclameborden – Relatiegeschenken

Gedrukte Media

Online zichtbaar worden kan met gedrukte media. Om naamsbekendheid te geven aan uw webshop kunt u uw online marketingactiviteiten ondersteunen met offline marketingactiviteiten zoals beurzen en/of seminars, direct mailings, flyeren en adverteren in kranten of dagbladen. In onze wegschop PrintPepper.com kunt u voor al uw gedrukte media terecht, zoals; huisstijldrukwerk, promotionele artikelen, vlaggen, banners, reclameborden en relatiegeschenken.

In de webshop kunt u makkelijk en snel bestellingen plaatsen en uw bestanden uploaded. Ook kunt u uw bestellingen op verschillende afleveradressen laten bezorgen en meestal zijn de verzendkosten gratis.

Wilt u hulp bij het opmaken van uw drukwerk-bestanden? Dan kunt u terecht bij onze offline-marketingspecialisten. Onze offline-marketingspecialisten weten alles op het gebied van marketing en reclame en ook hebben zij verstand van de druktechnische aspecten die hierbij komen kijken.

Bij ResultMakers bent u aan het juiste adres voor al uw offline- en online marketingactiviteiten.

Ons werk

Nieuws

98% van onze klanten beveelt ons aan!

“Met Onze Nieuwe Website Is Het Aantal Offerte Aanvragen Met 12% Gestegen.” PhilipTheys

Onze website PhilipTheys.be is ontwikkeld op de manier zoals wij architectuur en meubels ontwikkelen voor onze relaties. Elk detail moet perfect zijn, ons design moet overtuigen en dat is wat ResultMakers uitstekend heeft uitgevoerd. Philip Theys, Interieur architect & meubelontwerper

Tank Opslag Verbeke

In de wereld van de chemische en petrochemische industrie gaat het om vertrouwen en snel beslissingen nemen. ResultMakers is de afgelopen jaren een zeer betrouwbare partner voor ons en heeft aan een half woord genoeg om op korte termijn eindproducten op te leveren. Ik zou ResultMakers zeker aanbevelen. Ryan Verbeke CEO Tank Opslag verbeke nv.

Bij NIKKI Aan Tafel

Ik ben eigenaar van horecazaak “Bij NIKKI aan tafel” in Ridderkerk. Ook als kleine onderneming krijg je bij ResultMakers 100% service en ondersteuning. Ze zijn voor mij altijd bereikbaar en reageren snel. Ze beheren mijn website en ze maken alle media uitingen voor mij. Ze weten precies hoe ik het wil hebben! Nicolette Meerman, ondernemer.

Wilt u meer weten over ResultMakers? Maak snel een afspraak.