Resultmakers Teksten Omschrijvingen Foto

Goede teksten bij foto’s

Sociale media zoals Pinterest en Instagram kunnen bedrijven en personen goed helpen hun aanwezigheid op het internet te vergroten. Toch mag de noodzaak voor pakkende omschrijvingen en teksten niet worden onderschat. Goede teksten bij foto’s dragen bij in de SEO.

Het gezegde gaat dat ‘een goede foto meer kan zeggen dan 1.000 woorden’. Dat is ongetwijfeld waar, maar wanneer het aankomt op de search engine optimization (SEO) dan blijft de rol van goede teksten bij foto’s onverminderd belangrijk. Zoekmachines zijn, tenslotte, computers. Die doen alleen wat hen is opgegeven en dat is ‘het bekijken van tekst’.
Zelfs prachtige foto’s kunnen dus niet zonder een begeleidende tekst. Soms is die tekst zichtbaar als bijschrift, maar vaak speelt die tekst een rol in de achtergrond. Goede teksten bij foto’s zijn vaak pakkend en scherp. Voor de argeloze lezer zijn ze niet altijd informatief, maar de zoekmachines weten daar wel raad mee.
Doe geen afbreuk aan uw mooie foto’s of beelden maar draag ze over aan een tekst-specialist. Die weet hoe goede teksten bij foto’s moet worden geschreven. Neem eens contact op met ResultMakers en overleg wat u wenst te bereiken. U zult verstelt staan van wat er mogelijk is en hoe snel u resultaat zult zien.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *