Thais Restaurant Yac Thai Gaat Social

Thais restaurant Yac Thai gaat social

Thais restaurant Yac-Thai in Elewijt is naast een restaurant ook ingesteld op take away-eten. Op de site kunnen klanten makkelijk online reserveren of hun thais eten bestellen zodat ze dit kunnen mee nemen. Ook is het volledige menu online waardoor klanten vooraf kunnen bepalen wat ze in het gezellige restaurant willen gaan eten.

Om de nieuwe naam Yac-Thai met de website yac-thai.be meer bekendheid te geven in de provincie Antwerpen heeft de directie van Yac Thai gekozen voor een online aanpak. Met het social media pakket klein zakelijk van ResultMakers worden tal van interessante postst gedaan op het gebied van Thais eten en van hun restaurant. Ook maakt ResultMakers blog-berichten die speciaal voor Yac Thai zijn geschreven. Dit maakt de content uniek en draagt bij aan de zichtbaarheid in zoekmachines.

Wilt u ook online zichtbaar zijn middels een nieuwe website of met  één van onze social media pakketten? Of wilt u dat wij voor u gaan bloggen? Neem dan contact met ons op 0031 85 273 60 68.thais-restaurant-yac-thai-eten-bestellen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *