Bijnikkiaantafel.nl ResultMakers Website Winkel Logo

Nieuwe website “Bij Nikki aan tafel”

Nicolette Meerman, eigenaresse van BIJNIKKIAANTAFEL (voorheen franchise-vestiging van Talamini), moest op korte termijn een naamsverandering doorvoeren.
Nicolette (Nikki) wilde graag een pakkende en verrassende tenaamstelling voor haar winkel in Ridderkerk. Een reclamebureau heeft het logo  en de beeldelementen verzorgd en wij de rest.

bijnikkiaantafel.nl-resultmakers-webdesign-website-detailhandel

BIJNIKKIAANTAFEL is een horeca/winkel/detailhandel, gespecialiseerd in het leveren van ijs, broodjes en gebak.

bijnikkiaantafel.nl-huisstijl-winkel-webdeign-resultmakers

 

 

 

 

 

 

 

 

 

De “branding” van de nieuwe merknaam is doorgevoerd in de winkel, aan de buitenzijde van de winkel en nu dus ook online.
Bij het maken van de website BIJNIKKIAANTAFEL.nl is er gebruik gemaakt van mooi fotowerk wat is aangeleverd door een professionele fotograaf en de tekst is zelf geschreven door Nikki.
Door veel zwart door te voeren in de huisstijl, springt de fotografie en het logo er enorm uit. Dit hebben we doorgevoerd in het ontwerp van de huisstijl.

Er is gekozen voor een kleine, heldere menustructuur, welke makkelijk kan worden uitgebreid met een webshop.
bijnikkiaantafel-winkel-huisstijl-logo-resultmakers

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Omdat Nikki het te druk heeft in haar winkel, heeft ze nooit updates kunnen draaien voor haar website waardoor er naar een paar maanden wat problemen ontstonden met een aantal pagina’s.
ResultMakers heeft dit voor haar opgelost en Nikki heeft nu gekozen voor een hosting-pakket van ResultMakers zodat deze problemen zich niet meer voor kunnen doen.

Nikki is zeer tevreden over haar nieuwe website en zij zou ResultMakers aanbevelen voor internet-diensten.

Wilt u meer weten over het maken van een website voor u als winkelier / detaillist? Kijk dan eens op webdesign op de website van ResultMakers.nl

flyer-bijnikkiaantafel.nl-resultmakers    bijnikkiaantafel.nl-ResultMakers-website-winkel

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *