Tankstorage Antwerp Verbeke

Nieuwe website voor Tank Opslag Verbeke – Antwerpen

Tank Opslag Verbeke is een dienstverlener voor de chemische en petrochemische industrie. De terminal is strategisch gelegen langs de belangrijkste vaarroute van Antwerpen.

De directie van Tank Opslag Verbeke wilde een nieuwe website die responsive is, zichtbaar in Google, waarvan de ontwikkeling volledig in handen ligt bij ResultMakers en waarvan de opleveringstermijn 1 juni 2016 was.

Tankopslag-Verbeke-website-resultmakers

Met deze gegevens zijn wij, van ResultMakers, aan de slag gegaan en is er een strategie gemaakt. Na markt-onderzoek en zoekwoorden-onderzoek is het menustructuur van de website opgesteld en voorgelegd aan de directie van Tank Opslag Verbeke. Zo is er besloten om de domeinnaam voor de website aan te passen van Tankopslagverbeke.be naar Tankstorage-antwerp.com. Na het akkoord zijn er door onze SEO-copywriters teksten opgesteld in het Engels, Nederlands en Duits. Tegelijkertijd is het design van de website bepaald en het systeem waarin het moet worden gebouwd. De directie van Verbeke heeft zelf beeldmateriaal aangeleverd, wij hebben dit geoptimaliseerd voor zoekmachines en hebben dit op de website geplaatst. De oplevering volgde 3 weken later.

Tankstorage-antwerp-ResultMakers-Verbeke

Naast de hosting en onderhoud van de website hebben wij Tank Opslag Verbeke minimal 1 jaar SEO-diensten voorgesteld zodat wij de website ook verder kunnen optimaliseren.

De directie van Tank Opslag Verbeke heeft aangegeven zeer content te zijn met onze manier van werken en natuurlijk ook het eindresultaat.
Tank Opslag Verbeke zal ResultMakers ook aanbevelen bij relaties.

Tankopslag Verbeke-geschiedenis-website

Wij feliciteren Tank Opslag Verbeke met hun nieuwe website!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *