Every choice you mak has a results.

Interim management – Business Development – Administratie – Debiteurenbeheer – Werving & Selectie

Over ResultMakers

ResultMakers heeft specialisten en middelen om uw organisatie verder te helpen. Wij investeren in een zoektocht naar vaste of tijdelijke kandidaten die verandering versnellen. Ons netwerk van specialisten adviseren bij fusies, interne conflicten en strategische vraagstukken. Wij verdiepen ons in de opdrachtgever en zorgen voor de beste match.

Onze result makers

In onze branches hebben wij een uitstekende ervaring op het gebied van interim, advies, werving en selectie en een deskundig netwerk. In een oriënterend gesprek verhelderen wij samen de probleemstellingen en schetsen wij het profiel van de ideale kandidaat. Wij brengen potentiële kandidaten in kaart. Wij zoeken in het bestand en zetten de vacature – indien nodig – uit in ons netwerk van adviseurs en interim managers. Zij zoeken binnen hun eigen netwerk. Zo vinden wij dé kandidaat.

We make results!

ResultMakers scoort hoog op klanttevredenheid, meestal is het resultaat ‘goed’ of zelfs ‘zeer goed’. Voldoet een interimmer niet aan de eisen of wensen van de opdrachtgever, dan zorgen wij voor een vervanger. Ligt de opdracht op het terrein van werving en selectie en blijkt een kandidaat binnen zes maanden niet te voldoen, dan zoeken wij opnieuw.

Ons werk

Nieuws

98% van onze klanten beveelt ons aan!

“Met Onze Nieuwe Website Is Het Aantal Offerte Aanvragen Met 12% Gestegen.” PhilipTheys

Onze website PhilipTheys.be is ontwikkeld op de manier zoals wij architectuur en meubels ontwikkelen voor onze relaties. Elk detail moet perfect zijn, ons design moet overtuigen en dat is wat ResultMakers uitstekend heeft uitgevoerd. Philip Theys, Interieur architect & meubelontwerper

Tank Opslag Verbeke

In de wereld van de chemische en petrochemische industrie gaat het om vertrouwen en snel beslissingen nemen. ResultMakers is de afgelopen jaren een zeer betrouwbare partner voor ons en heeft aan een half woord genoeg om op korte termijn eindproducten op te leveren. Ik zou ResultMakers zeker aanbevelen. Ryan Verbeke CEO Tank Opslag verbeke nv.

Bij NIKKI Aan Tafel

Ik ben eigenaar van horecazaak “Bij NIKKI aan tafel” in Ridderkerk. Ook als kleine onderneming krijg je bij ResultMakers 100% service en ondersteuning. Ze zijn voor mij altijd bereikbaar en reageren snel. Ze beheren mijn website en ze maken alle media uitingen voor mij. Ze weten precies hoe ik het wil hebben! Nicolette Meerman, ondernemer.

Wilt u meer weten over ResultMakers? Maak snel een afspraak.