Wij werken voor grote merken en voor merken
die groot willen worden

Reclamebureau – Webdesign – Google Adwords – Online adverteren – SEO diensten

Over ResultMakers

ResultMakers is de nieuwe naam van ons bedrijf. Sinds 2001 houden wij ons bezig met reclame en sinds 2007 is ons team al bezig met webdesign, hosting en support en in de loop der jaren zijn wij ons verder gaan specialiseren in het “zichtbaar” zijn in zoekmachines zoals Google. Hoewel 94% van de mensen in Nederland, België en Duitsland in 2015 de zoekmachine Google gebruiken, richten wij onze activiteiten ook op Bing en Yahoo.

Onze team

Ons team bestaat uit ervaren webdesigners voor het maken van webshops en websites, online marketing specialisten, SEO specialisten en specialisten op het gebied van gedrukte marketing materialen. Bij elkaar ruim 100 jaar ervaring. Ons gezamenlijke motto is: Een website maken is niet moeilijk, een goede website die zichtbaar is voor zoekmachines zoals Google wel.

Doelgroep

Onze klant dat bent u. Wij werken voor mkb-bedrijven, onderwijs, maar ook voor grote petro-chemische ondernemingen die wereldwijd opereren. Hun ervaringen met ResultMakers zijn:

  • flexibel
  • doorzettingsvermogen
  • creatief
  • resultaat gericht

Wij zullen altijd proberen het maximale voor uw online activiteiten te halen en wij performen op het hoogste niveau. Of u nu de bakker op de hoek bent of een wereldspeler van formaat, resultaat is voor ons het enige dat telt.

Meten is weten

Als klant wilt u natuurlijk weten wat wij aan het doen zijn. Daarom zullen wij altijd u, als klant, op de hoogte houden van de ontwikkelingen van uw website of webshop. Elke week sturen wij u diverse overzichten waarin u onze prestaties kunt volgen en kunt bijsturen. Het enige wat telt is dat u tevreden bent, wat u bent het visitekaartje van ons bedrijf.

Ons werk

Nieuws

98% van onze klanten beveelt ons aan!

“Met Onze Nieuwe Website Is Het Aantal Offerte Aanvragen Met 12% Gestegen.” PhilipTheys

Onze website PhilipTheys.be is ontwikkeld op de manier zoals wij architectuur en meubels ontwikkelen voor onze relaties. Elk detail moet perfect zijn, ons design moet overtuigen en dat is wat ResultMakers uitstekend heeft uitgevoerd. Philip Theys, Interieur architect & meubelontwerper

Tank Opslag Verbeke

In de wereld van de chemische en petrochemische industrie gaat het om vertrouwen en snel beslissingen nemen. ResultMakers is de afgelopen jaren een zeer betrouwbare partner voor ons en heeft aan een half woord genoeg om op korte termijn eindproducten op te leveren. Ik zou ResultMakers zeker aanbevelen. Ryan Verbeke CEO Tank Opslag verbeke nv.

Bij NIKKI Aan Tafel

Ik ben eigenaar van horecazaak “Bij NIKKI aan tafel” in Ridderkerk. Ook als kleine onderneming krijg je bij ResultMakers 100% service en ondersteuning. Ze zijn voor mij altijd bereikbaar en reageren snel. Ze beheren mijn website en ze maken alle media uitingen voor mij. Ze weten precies hoe ik het wil hebben! Nicolette Meerman, ondernemer.

Wilt u meer weten over ResultMakers? Maak snel een afspraak.