Wij maken van uw Google Adwords campagnes een winstgevend resultaat

Met Google Adwords bereik je snel en efficiënt uw doelgroep

Google Adwords (SEA)

Een van de zaken waar iedereen naar kijkt bij het ontwerpen van websites is omzet. Op dit gebied speelt Google adwords een zeer belangrijke rol. Echter gebruik maken van de analyse welke gegeneerd worden door uw website en die benutten om te adverteren op Google is niet zo eenvoudig als het lijkt. Ook al bent u bekend met het platform dan nog om de juiste termen en begrippen te hanteren op de juiste plek is een compleet andere discipline. Resultmakers is ervan overtuigd dat deze hIndernis overwonnen kan worden met de juiste kennis. Om deze reden zorgen wij ervoor dat u over diepgaande kennis beschikt over hoe adwords werken en hoe u correct kan werken met Google adwords account management. Van gratis hulpmiddelen zoals Google analytics tot e-commerce software zoals magento, wij zorgen dat goed uitgerust bent voor iedere uitdaging.

Google-Adwords_account-beheer-ResultMakers.2

De mogelijkheden van Google volledig benutten

Wij gebruiken Google voor bijna ieder aspect van onze online wereld. Echter om alles te weten en te kennen over hoe de gratis tools te gebruiken is niet erg waardevol als uw webdesign niet voldoet. Dat is de reden waarom wij het van kritisch belang achten dat uw website ontworpen wordt door professionals in plaats van amateurs. Wij van resultmakers begrijpen wij uw behoeftes. Met een jarenlange internet ervaring, weten wij wat we nodig is of het nu voor zoekmachine optimalisatie is of extra ad-ons om uw website weer up to date te maken.

Google adwords

Het idee van Google adwords is erg eenvoudig. U betaalt Google om een online marketing link direct naar uw website te plaatsen. Dit kan eventueel verder uitgebreid worden naar Google stopping indien u producten online verkoopt. Echter alleen investeren in een online advertentie is niet voldoende. Er zal ook aandacht besteed moeten worden aan online content marketing. Eenvoudig gesteld alleen als de online advertentie banner is aantrekkelijk genoeg is voor uw doelgroep zult u pas succes hebben. Betaling per klik is door gebruik te maken van adwords is erg goed maar alleen als u gebruik maakt van de optimale key words zorgt ervoor dat u het gewenste resultaat krijgt. Dit is exact waar onze expertise ligt.

Als u op zoek bent naar het beste platform voor internet marketing in Nederland dan moet u bij resultmakers zijn. Voor het ontwerpen van uw website, evaluatie en optimalisatie van uw bestaande website tot op maat gemaakte online advertenties, wij kunnen op basis van iedere wens omzetten in een specifieke requirement.

Ons werk

Nieuws

98% van onze klanten beveelt ons aan!

“Met Onze Nieuwe Website Is Het Aantal Offerte Aanvragen Met 12% Gestegen.” PhilipTheys

Onze website PhilipTheys.be is ontwikkeld op de manier zoals wij architectuur en meubels ontwikkelen voor onze relaties. Elk detail moet perfect zijn, ons design moet overtuigen en dat is wat ResultMakers uitstekend heeft uitgevoerd. Philip Theys, Interieur architect & meubelontwerper

Tank Opslag Verbeke

In de wereld van de chemische en petrochemische industrie gaat het om vertrouwen en snel beslissingen nemen. ResultMakers is de afgelopen jaren een zeer betrouwbare partner voor ons en heeft aan een half woord genoeg om op korte termijn eindproducten op te leveren. Ik zou ResultMakers zeker aanbevelen. Ryan Verbeke CEO Tank Opslag verbeke nv.

Bij NIKKI Aan Tafel

Ik ben eigenaar van horecazaak “Bij NIKKI aan tafel” in Ridderkerk. Ook als kleine onderneming krijg je bij ResultMakers 100% service en ondersteuning. Ze zijn voor mij altijd bereikbaar en reageren snel. Ze beheren mijn website en ze maken alle media uitingen voor mij. Ze weten precies hoe ik het wil hebben! Nicolette Meerman, ondernemer.

Wilt u meer weten over ResultMakers? Maak snel een afspraak.