Online adverteren. Direct zichtbaar in
zoekmachines en social media

Haal meer resultaat uit uw advertentie campagnes

Online adverteren

Online adverteren is niet nieuw. Echter de vele mogelijke kanalen om uw vaardigheden op te adverteren variëren van LinkedIn tot Facebook en voor de erg ambitieuze kan men zelfs Google Adwords inzetten. Echter het is een grote uitdaging om via deze kanalen je vaardigheden en een breed platform te vermarkten.

Start met de basis

U zal u zelf voor kunnen stellen dat om echt bereik te verkrijgen alleen de inzet van sociale media niet voldoende is. In dit geval is de keuze van de betreffende domeinnaam  van primair belang. Zoals je eenvoudig met gratis analyse tools zoals, Google Analytics inzichtelijk kan maken hebben eenvoudig te onthouden domeinnamen veel meer bereik dan domein namen die moeilijker te onthouden zijn. Wij begrijpen dit allemaal en verzekeren dus dat u uw voordeel doet met al deze punten inclusief diverse gratis verkrijgbare tools zoals bing maps om u zichtbaarheid op te adverteren.

Omzet behalen

Het eind doel is natuurlijk het maximaliseren van uw omzet. Dit is de reden waarom wij u adviseren om een professional in te schakelen om uw website te maken: onze jarenlange ervaring met tools zoals Analytics en Adwords verzekeren u van een optimale gebruikspatronen. Van het krijgen van aandacht van uw doelgroep tot aan het bereiken van een hoge ranking in zoekmachines, key words hebben een erg grote impact op uw kans om bovenaan te komen in zoekmachines.

Online-adverteren-Facebook-LinkedIn-Adwords-ResultMakers

De focus op klanten

Wij zijn er van overtuigd dat het hebben van klanten alleen niet voldoende is. Hen behouden door hen een optimale customer experience te bieden is even belangrijk. Om dat te bereiken is het optimaliseren van uw website vanuit zowel technisch oogpunt als uit content marketing perspectief even belangrijk. Advertenties zijn vanzelfsprekend noodzakelijk, maar hun positie op uw website om u te verzekeren dat zij eenvoudig waar te nemen zijn door uw doelgroep en hen niet irriteren. Om deze reden richten wij ons op het bieden van customer experience en ons verzekeren dat een responsive design altijd centraal staat als wij een website ontwerpen.

Zichtbaarheid op sociale media

Echt succes kan tegenwoordig alleen gemeten worden door middel van integratie van sociale kanalen. Om deze reden beschikken wij over AdWords specialisten die zich richten op integratie van van verschillende sociale platforms zoals LinkedIn en Facebook als toevoeging aan Google Adwords. Niet zeker wat te doen?

Bezoek onze specialistische training sessies en leer hoe u deze zaken zelf kunt uitvoeren door gebruik te maken van Google analytics en bereik de plek waar u altijd Sl had willen staan.

Wij geloven dat onze diensten voor zich zelf spreken en nodigen u uit om een van deze sessies bij te wonen.  Het is onze garantie dat u hierna niet voor iemand anders zal kiezen.

Ons werk

Nieuws

98% van onze klanten beveelt ons aan!

“Met Onze Nieuwe Website Is Het Aantal Offerte Aanvragen Met 12% Gestegen.” PhilipTheys

Onze website PhilipTheys.be is ontwikkeld op de manier zoals wij architectuur en meubels ontwikkelen voor onze relaties. Elk detail moet perfect zijn, ons design moet overtuigen en dat is wat ResultMakers uitstekend heeft uitgevoerd. Philip Theys, Interieur architect & meubelontwerper

Tank Opslag Verbeke

In de wereld van de chemische en petrochemische industrie gaat het om vertrouwen en snel beslissingen nemen. ResultMakers is de afgelopen jaren een zeer betrouwbare partner voor ons en heeft aan een half woord genoeg om op korte termijn eindproducten op te leveren. Ik zou ResultMakers zeker aanbevelen. Ryan Verbeke CEO Tank Opslag verbeke nv.

Bij NIKKI Aan Tafel

Ik ben eigenaar van horecazaak “Bij NIKKI aan tafel” in Ridderkerk. Ook als kleine onderneming krijg je bij ResultMakers 100% service en ondersteuning. Ze zijn voor mij altijd bereikbaar en reageren snel. Ze beheren mijn website en ze maken alle media uitingen voor mij. Ze weten precies hoe ik het wil hebben! Nicolette Meerman, ondernemer.

Wilt u meer weten over ResultMakers? Maak snel een afspraak.