Remarketing

Met remarketing worden advertenties getoond aan mensen die uw website eerder hebben bezocht

Remarketing

Remarketing is één van de slimste manieren om uw doelgroep te bereiken die uw website al eens heeft bezocht. Bovendien, met de hulp van remarketing bent u in staat uw eerdere bezoekers, uw advertenties te tonen zien op andere websites. Met andere woorden, het is een geweldige manier om uw reclame doelen, die u heeft vermeld op uw lijsten voor remarketing, te bereiken.

Resultmakers biedt u remarketing diensten, zodat u altijd in het zicht bent bij mensen die geïnteresseerd zijn in uw website. Remarketing zorgt ervoor dat ze uw advertenties op andere sites tegen komen. Dit stelt ons helpt ons tevens om u op topposities te krijgen in de zoekmachines resultaten, zodat uw online activiteiten kunnen worden gestimuleerd om uw ROI te verhogen.

Meer-klanten-met-online-adverteren

Remarketing Google

Resultmakers biedt remarketing in Google aan. Het is de beste en de meest standaard remarketing methode voor alle mensen die wensen om hun bedrijf online zichtbaar te maken. Of laten we zeggen dat dit een dynamische online marketing techniek is voor iedereen. Google is een van de meest gebruikte zoekmachines van allemaal (94% in 2015). Bij ons krijgt u de beste remarketing Google­diensten en zie hoeveel mensen hebben uw website bezocht of gebruikt / gedownload van uw mobiele apps. U kunt zich dan makkelijk richten op die specifieke doelgroep, samen met het genereren van nieuwe online advertenties.

Remarketing Facebook

Wij bieden ook de diensten aan van remarketing op Facebook. Facebook is één van de beste communicatie social media platforms, mensen vinden het ook de beste en meest dynamische remarketing platform. Je bent in staat om te zien hoeveel en welke mensen uw website of Facebook­pagina hebben bezocht en dus kunt u werken om hen verder te aan te trekken. Maar we doen het allemaal voor u en wij brengen u in een gedetailleerd rapport over remarketing en de mensen die op uw advertenties klikken.

Ons werk

Nieuws

98% van onze klanten beveelt ons aan!

“Met Onze Nieuwe Website Is Het Aantal Offerte Aanvragen Met 12% Gestegen.” PhilipTheys

Onze website PhilipTheys.be is ontwikkeld op de manier zoals wij architectuur en meubels ontwikkelen voor onze relaties. Elk detail moet perfect zijn, ons design moet overtuigen en dat is wat ResultMakers uitstekend heeft uitgevoerd. Philip Theys, Interieur architect & meubelontwerper

Tank Opslag Verbeke

In de wereld van de chemische en petrochemische industrie gaat het om vertrouwen en snel beslissingen nemen. ResultMakers is de afgelopen jaren een zeer betrouwbare partner voor ons en heeft aan een half woord genoeg om op korte termijn eindproducten op te leveren. Ik zou ResultMakers zeker aanbevelen. Ryan Verbeke CEO Tank Opslag verbeke nv.

Bij NIKKI Aan Tafel

Ik ben eigenaar van horecazaak “Bij NIKKI aan tafel” in Ridderkerk. Ook als kleine onderneming krijg je bij ResultMakers 100% service en ondersteuning. Ze zijn voor mij altijd bereikbaar en reageren snel. Ze beheren mijn website en ze maken alle media uitingen voor mij. Ze weten precies hoe ik het wil hebben! Nicolette Meerman, ondernemer.

Wilt u meer weten over ResultMakers? Maak snel een afspraak.