Bloggen Merkbekendheid Informatief

Regelmatig bloggen is noodzakelijk

Wanneer u maximaal rendement uit uw website wilt halen dan is regelmatig bloggen noodzakelijk. De zoekmachines passen regelmatig hun zoekmethodes aan terwijl bezoekers in toenemende mate op zoek zijn naar actuele informatie.
Een blog op de website is een goede manier om bezoekers te tonen hoe betrokken een organisatie is bij haar product of industrie. Maar bloggen kost tijd en wanneer het aantal prioriteiten toeneemt dan gaat dat vaak ten koste van het bloggen.

In een tijd waarin iedereen op elk gewenst moment van de dag toegang heeft tot nieuws en informatie, is de vraag naar actuele informatie groot. Wanneer blijkt dat een blog niet regelmatig wordt bijgehouden dan zal een bezoeker snel afhaken. Bovendien is de kans klein dat deze in de toekomst zal terugkomen.

Klanten die zich niet (langer) wensen te verdiepen in uw organisatie of product zullen uw informatie dus ook niet verder communiceren.

Behalve de klanten zullen ook de zoekmachines een website sneller negeren. Om opgepikt te worden door de zoekmachines is het belangrijk om regelmatig relevante informatie op de website te plaatsen. Actualiteit en nieuwigheid zijn belangrijke criteria die de zoekmachine meewegen in de bepaling of een website al dan niet hoog geplaatst moet worden in het lijstje met zoekresultaten.

Wilt u uw leidende positie niet verliezen? Vraag ResultMakers hoe een blog u daarbij kan helpen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *