Resultmakers Kappers  Sociale  Media

Selfies als reclame

De groeiende populariteit van selfies op Facebook, Instagram of andere sociale media platforms bieden kappers en schoonheidsspecialisten nieuwe mogelijkheden voor gratis reclame; selfies als reclame.

Dankzij de goede kwaliteit van de camera’s in mobiele telefoons en het groeiend zelfbewustzijn, hebben steeds minder mensen een probleem met selfies. In tegendeel: veel mensen delen graag via de sociale media waar ze zijn en hoe ze er uit zien. Dat laatste biedt mogelijkheden aan specialisten die een boterham verdienen aan de verzorging van het uiterlijk van hun klant.

Mensen die tevreden zijn met het resultaat delen dit graag. Kappers en schoonheidsspecialisten die hun website en sociale media platformen door specialisten laten beheren, zullen een verhoogde toeloop van klanten ervaren. Dat vloeit veelal voort uit het feit dat contacten op sociale media vaak afkomstig zijn uit dezelfde streek of gemeente. Het is, dus, aannemelijk dat een geslaagde coupe of verzorging mensen uit zal nodigen dezelfde salon te bezoeken.
ResultMakers weet als geen ander hoe sociale media berichten en web-activiteiten kunnen worden omgezet in een hogere omzet voor kappers en schoonheidsspecialisten. Een klein bericht of mooie foto is vaak al voldoende. Selfies als reclame zijn bijzonder effectief en goedkoop. Vraag maar aan ResultMakers.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *