Resultmakers Nlbloggen Naamsbekendheid Krijgen Social Media Pakketten

Bloggen genereert 67% meer merkbekendheid

Een goede en actieve blog is een goede manier om lezers te overtuigen van de kennis en kunde van de auteur. Het is tevens een goede manier om het aantal bezoekers en waardering door de zoekmachines te verhogen.

Het internet is voor de meeste mensen tegenwoordig de belangrijkste bron wanneer ze zich willen verdiepen in een product of organisatie. Een goede website is dus essentieel. Belangrijker is echter dat de organisatie vertrouwen wekt. Dat kan het beste worden bereikt door regelmatig te bloggen.

Door dagelijks of wekelijks een kort en informatief blog-bericht te plaatsen toont de organisatie aan dat het kennis van zaken heeft en dat het continue met het product bezig is. Dat schept vertrouwen waardoor het aannemelijk is dat de lezer vaker terugkeert. Wanneer die lezer besluit te investeren in het aangeboden product of dienst dan is dat mooi meegenomen. Belangrijker is echter dat de zoekmachines die nauwe relatie tussen de lezer en de website hoog zullen waarderen. Zeker wanneer de zoekmachines de website identificeren als ‘informatief’. In dat geval zal de website automatisch hoog in de zoekmachine resultaten verschijnen wanneer andere internet-gebruikers zoeken naar dit soort producten of diensten.

Dankzij een goede blog kunnen ondernemers meer bereiken dan een reclame campagne. Wilt u weten hoe dat voor u kan werken? Vraag het aan ResultMakers.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *