Social Media Pakket: Klein Zakelijk

Social Media Pakket : Klein Zakelijk

Het Social Media Pakket Klein Zakelijk is ideaal voor bedrijven die hun eerste stap willen zetten in de wereld van social media. Door te beginnen met 2 sociale netwerken zoals LinkedIn, Twitter of Facebook kunt u de mogelijkheden ontdekken en de kansen gaan zien. Het is later altijd mogelijk om het basis pakket uit te breiden naar het Social Media Pakket Zakelijk of Zakelijk Plus.

Inhoud van het Social Media Klein Zakelijk Pakket

Wij gaan uw social media kanaal beheren volgens onze werkwijze. Wij gaan voor u iedere week op zoek naar relevantie berichten, u controleert deze in 10 minuten en wij versturen ze. Vervolgens reageren we indien nodig, op reacties en proberen we kwalitatieve likes en/of volgers voor u te realiseren.

2 Sociale netwerken
1-3 berichten p/d
Rapportage 1 p/m
9 – 17u webcare

Het aantal berichten verschilt per kanaal. Het is aan te raden om geen twee berichten per dag op uw Facebook pagina of LinkedIn profiel te plaatsen. Zo gaat u uw fans en connecties spammen. Echter op Twitter zijn twee berichten niet meer dan normaal. Wij zullen dit in de brainstormsessie vooraf goed met u bespreken.

Kosten van het Social Media Pakket Klein Zakelijk

De kosten voor het pakket zijn € 375 per maand. Wij zijn gemiddeld 3 tot 4 uur per week bezig met uw account. Dus dit is vele malen goedkoper dan als u het moet bijhouden. Wilt u dat wij meer accounts bijhouden? Kijk dan eens naar het Zakelijk pakket en Zakelijk Plus pakket.

Afspraak maken?

Heeft u interesse om professioneel aan de slag te gaan met uw social media? Bel dan +31 (0)85 273 60 68 of stuur ons een bericht. Wij nemen dan direct contact met u op.

Direct aan de slag met ons Social Media Pakket Klein Zakelijk? Vul dan het onderstaand formulier in!
 Mr. Mrs.