SOCIAL MEDIA PAKKET ZAKELIJK PLUS

Social Media Pakket Zakelijk Plus

Als u een brede of meerdere doelgroepen wilt aanspreken via social media, dan kunt u een mix maken van berichten op verschillende kanalen. Uw zakelijke relaties zien uw berichten via LinkedIn, uw particuliere klanten bereikt u via Facebook en daarnaast monitort u uw merk en verzorgt u webcare via Twitter. Dit zijn de drie grootse sociale netwerken van het moment in Nederland. Met dit Social Media Pakket Zakelijk Plus zal u zich zeker onderscheiden van uw concurrenten en opvallen binnen uw doelgroep.

Inhoud van het pakket

Als wij drie sociale netwerken voor u gaan verzorgen, dan zullen we regelmatig contact hebben over de content die we gaan delen. Natuurlijk leveren wij u iedere week een lijst met berichten aan die u controleert in hooguit 10 minuten en pas daarna versturen wij die, maar we gaan verder. We gaan kijken naar een breder plaatje. Wij gaan voor u actief aan de slag met het maken van content (foto’s, video’s en blogs). Dit noemen we contentmarketing. Daarnaast houden verzorgen wij 7 dagen per week de webcare op uw accounts en gaan proberen we kwalitatieve likes en/of volgers voor u te krijgen.

3 Sociale netwerken
6-12 berichten p/d
Rapportage 1 p/w
8-22u webcare

Naast LinkedIn, Twitter en Facebook kunnen wij ook Instagram, Pinterest, Google+ en andere sociale netwerken bijhouden.

Kosten van het Socail Media Pakket Zakelijk Plus

De kosten voor het pakket zijn € 750 per maand. Wij zijn gemiddeld 60 tot 90 minuten per dag bezig met uw accounts. Dus dit is vele malen goedkoper, dan als u het zelf moet bijhouden.
Wilt u eerst beginnen met twee sociale netwerken, kijk dan eens naar ons Social Media Pakket Klein Zakelijk.

Afspraak maken?

Ieder bedrijf is anders, daarom komen wij graag langs om geheel vrijblijvend samen met u te kijken naar uw social media strategie. Bel dan +31 (0)85 273 60 68 of vul onderstaand formulier in. Wij nemen dan direct contact met u op.

Direct aan de slag met Social Media Pakket Zakelijk Plus?
 Mr. Mrs.