Resultmakers Nl Zoekwoorden Reclamebureau Vormgever

Sterke zoekwoorden opstellen voor zoekmachine-marketing

Bij zoekmachine-marketing betaalt u voor elke klik op uw advertentie. Het is dus belangrijk dat die goed is opgesteld. De succesfactor van uw advertentie hangt daarbij af van drie zaken; relevantie, verkeer en concurrentie.

Om te bepalen of uw advertentie geschikt is, dient u eerst een uitvoerige studie te doen van de zoekwoorden die worden gebruikt. Die zoekwoorden kunnen bestaan uit één woord, maar het kan ook een combinatie van woorden zijn.

Wanneer u dat weet, dan dient u uw advertentie daar op af te stemmen. Het uitgangspunt daarbij is de relevantie van het zoekwoord. Hoe groter de match is, hoe groter de kans dat iemand op uw advertentie zal klikken die daadwerkelijk op zoek is naar het product of dienst die u aanbiedt.
Een ander belangrijk aspect is de frequentie van het gebruik van een zoekwoord. Het is belangrijk in te spelen op zoekwoorden die veelvuldig worden gebruikt. Om vast te stellen welke zoekwoorden vaak worden gebruikt, kunt u gebruik maken van zogenaamde onderzoekstools. Deze tools kunnen een schatting van het verkeer geven en u handvatten bieden bij het beslissen of dat voldoende is.

Als laatste is het belangrijk om te overwegen wat uw concurrentie doet. Gebruiken zij dezelfde zoekwoorden? Probeer dan combinaties te maken waarmee u uw zelf onderscheidt.
ResultMakers weet alles van de kracht van zoekwoorden. Bezoek ons en wij zullen het voor u verwoorden.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *