Reultmaker Twitter Socialmediapakketten

Twitter aanpassing doet weinig voor de tekstlengte

Veel marketeers hebben lange tijd een haat-liefde verhouding gehad met Twitter. De beperking om slechts 140 karakters te publiceren was voor velen een onmogelijke opgave. Die beperking is nu aangepast maar de Twitter aanpassing doet weinig voor de tekstlengte.

De komst van Twitter bleek met name een struikelblok voor de gevestigde marketing orde. Voor het eerst werden zij in hun creativiteit en uitingen beperkt. Twitter stond alleen boodschappen van maximaal 140 karakters toe. Wilde je daar een link of afbeelding aan toevoegen, dan reduceerde dat het aantal karakters dat beschikbaar was voor tekst. Je moet het maar kunnen. Boodschappen communiceren in slechts 140 karakters.

Twitter heeft die beperking nu aangepast. Links en afbeeldingen hebben niet langer invloed op het aantal karakters dat beschikbaar is. Maar de boodschap mag nog steeds niet langer zijn dan 140 tekens. Ga daar maar eens aanstaan. Twitteraars overtuigen van je gelijk in 140 tekens.

Bij ResultMakers weten we alles van het kort maar krachtig adverteren. Daag ons uit. U zult uw resultaat binnen 140 minuten weten.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *