Resultmakers Valentijnsdag Ondernemers

Verhoog de omzet en erkenning op Valentijnsdag

Komende dinsdag is het weer Valentijnsdag: de dag waarop mensen hun genegenheid en liefde uitspreken. Valentijnsdag kan voor iedere ondernemer extra omzet betekenen, ook wanneer u niet in kaarten- of rozenhandel zit.
Valentijnsdag is van oudsher een dag waarop mensen elkaar rozen, bonbons, kaarten en berichten sturen. De afgelopen paar jaar is het cadeau-pakket enorm gegroeid. Ook ondernemers die niet in de geschenkenbusiness zitten kunnen echter toch een graantje mee pikken.
Valentijnsdag is namelijk het moment waarop iedereen aan iedereen kan tonen hoe belangrijk deze is.
Het maakt daarbij niet uit of die persoon veel of weinig omzet. Elke klant is meegenomen, zeker in dit digitale tijdperk. Een kortingsactie op de site of wat extra tips zijn daarbij net zo waardevol als een persoonlijk geschreven brief.
Om dit maximaal te kunnen benutten is het belangrijk dat de actie wordt aangekondigd via de sociale media. Uiteindelijk zijn dat de platformen waarop de meeste mensen het eenvoudigst bereikt kunnen worden.
Dit vergt echter wel een goede voorbereiding en een slimme aanpak. Wanneer de actie niet goed wordt uitgevoerd dan zullen de reacties uiterst negatief zijn.
Neem eens contact op met ResultMakers en laat u informeren hoe ook u van Valentijnsdag 2017 kunt mee-profiteren.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *