Resultmakers Internet Tips Politieke Parrtijen

Vijf internettips voor politieke partijen

De kaarten worden de komende weken geschud maar duidelijk is dat de Tweede Kamer een aantal nieuwe gezichten zal krijgen, terwijl vertrouwde partijen in omvang zullen slinken. Hier zijn vijf internettips voor politieke partijen. Zo blijven ze zichtbaar voor hun kiezers of weten ze hun uitverkiezing te maximaliseren.

Re-style de website. De verkiezingen zitten er op, jullie staan nu aan het begin van een nieuw tijdsperk. Daar hoort een nieuwe uitstraling bij.
Verwijder informatie over verkiezingsbeloftes en herschrijf de tekst zodat deze zich toespitst op de realiteit.

Update de foto. Verwijder kamerleden die zijn vertrokken en voeg nieuwe parlementsleden toe. Ben rigoreus en blijf niet dwepen in het verleden.
Ben zichtbaar op meerdere platformen tegelijkertijd. De website is een start en niet het eind-station. Integreer de sociale media en maak gebruik van beeld en geluid. Heb een duidelijk plan zodat er regelmatig wordt gecommuniceerd via deze media.
Heroverweeg de bereikbaarheid. Kleine partijen scoren punten wanneer ze dicht bij het electoraat staan en makkelijk bereikbaar zijn. Grote partijen moeten hun procedures overwegen om de stortvloed aan communicatie snel en effectief te kunnen verwerken.

Dankzij deze vijf internettips voor politieke partijen zal de Nederlandse politiek zich beter kunnen profileren. ResultMakers staat echter ook ondernemers bij. Wilt u weten hoe? Neem eens contact met ons op. Wij willen het graag toelichten.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *