Resultmakers Bloggen Of Vloggen

Waarom bloggen beter is dan vloggen

De populariteit van het vloggen lijkt sterk te groeien maar of het het bloggen zal verslaan valt nog te bezien. Bloggen blijft nog altijd goedkoper, sneller en effectiever voor veel ondernemers.

Het verschil tussen vloggen en bloggen is niet zo bijzonder groot: waar een blog een geschreven bericht is rondom een bepaalde boodschap, is een vlog een korte video opname. Toch is de effectiviteit van een blog veel anders dan dat van een vlog.

Om een goede vlog te produceren dient de ondernemer te investeren in een video-camera, décor, licht montage software. Die investeringskosten kunnen aanzienlijk oplopen. Een blog, daarentegen, kan binnen een paar minuten worden geschreven op een standaard PC.

Een vlog samenstellen vergt ook meer tijd dan het schrijven van een blog. Om een goede vlog te maken dient eerst de setting te worden opgezet. Met een beetje geluk lukt het om de opnames in 2 of 3 pogingen bij elkaar te krijgen. Belangrijk is daarbij wel dat de vlogger volledig geconcentreerd en op z’n gemak is. Daarna zal de vlogger nog wat tijd kwijt zijn met het monteren van de beelden.

Het schrijven van een blog hoeft ook niet van een leien dakje te gaan, maar zal minder gecompliceerd en tijdrovend zijn. Een zin die niet naar wens is, is zo herschreven. Bovendien schrijft men een blog alleen terwijl men voor een vlog al gauw twee mensen nodig heeft.

Maak zaken niet onnodig gecompliceerd. Besteed het schrijven van uw blogs uit aan ResultMakers. Dat is makkelijker, sneller en goedkoper.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *