Resultmakersnl Adverteren Linkedin Internetmarketing Webdesign Reclamebureau

Waarom Linkedin marketing zo effectief is

Linkedin is één van de krachtigste sociale media platformen die momenteel beschikbaar is. De opzet en relaties van Linkedin zijn anders dan dat van Twitter of Facebook. Ondernemers die dat aangrijpen om te adverteren, zullen veel betere resultaten halen.

Bijna een half miljard mensen beschikt over een Linkedin profiel. Dat is nog altijd minder dan de helft voor Facebook. De kwaliteit van Linkedin profiel-houders is echter beter.
Advertenties op Linkedin hebben een grote slagingskans omdat mensen met een Linkedin profiel beter zijn te definiëren op basis van positie, bedrijfsnaam, beslissingsbevoegdheid en kennis. Mensen die een Linkedin profiel aanmaken, doen dat voornamelijk om zakelijk actief te zijn. Zij zullen dus eerder geneigd zijn notie te nemen van een commerciële boodschap die hen bereikt. Van Linkedin is ook bekend dat het met name de beleidsmakers binnen organisaties zijn die actief gebruik maken van kennis die via dit portal wordt gedeeld. Waar Facebook zich vooral kenmerkt door de persoonlijke contacten en boodschappen is Linkedin dus veel meer een zakelijke tool. Een commerciële boodschap zal daar dus sneller worden opgepikt en worden overwogen.

Wilt u weten wat u kunt bereiken met Linkedin? Vraag het aan ResultMakers. Wij leggen het graag aan u uit.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *