Online Zichtbaar Zijn

Waarom online vindbaarheid belangrijk is voor uw organisatie

Het ondernemerschap heeft de afgelopen jaren een radicale verandering doorgemaakt. Grote gevestigde namen krijgen steeds meer concurrentie van kleine, onbekende ondernemers. Die weten zich een stevige positie te verwerven door hun online vindbaarheid te verbeteren.

In de afgelopen 15 jaar is het internetgebruik met bijna 765% gegroeid. Tegenwoordig gebruiken zo’n 3 miljard mensen het internet bij het zoeken naar informatie of leveranciers. In Europa alleen al heeft bij 75% van de bevolking toegang het internet. Uit onderzoek blijkt dat men gemiddeld zo’n 30 uur per maand op het internet surft.

ResultMakers
De totale omzet van de de online verkoop van producten en diensten in Europa bedroeg in 2015 dan ook ruim 420 miljard euro.
Veel van die online verkoop werd gegenereerd dankzij slimme websites die zowel via de PC als via mobiele telefoon bereikbaar zijn. Het is dus belangrijk dat een onderneming over een mooie, snelle en informatieve website beschikt maar waarbij bovenal veel aandacht is besteedt aan de online vindbaarheid.
De online vindbaarheid hangt sterk af van de zoekmachine optimalisatie. Een goed resultaat kan alleen worden bereikt wanneer men kennis heeft over het toekennen van trefwoorden door de zoekmachines. Dit is het begin van de weg naar uw online succes.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden om uw online vindbaarheid te verbeteren? Neem dan contact op met ResultMakers.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *