Resultmakers Instagram Twitter

Wordt Instagram het nieuwe Twitter?

Nu de camera’s van mobiele telefoons steeds beter worden lijkt de opmars van Instagram niet langer te stuiten. Een mooie foto lijkt de kracht van de korte Twitter boodschappen te gaan verdringen.

Het aantal Twitter-gebruikers en het aantal mensen met een Instagram account is bijna even groot. Het is echter metname de jeugd die er voor kiest om via Instagram te communiceren in plaats van korte maar krachtige berichten te schrijven.
Zij zien meer heil in het halen van informatie uit een mooie foto dan dat ze een Twitter bericht moeten lezen. Uit onderzoek blijkt dat gebruikers van Instagram sneller geneigd zijn te reageren of te Liken dan dat ze dat op enig ander social media platform doen.

Dat biedt nieuwe mogelijkheden voor bedrijven. Door middel van het plaatsen van mooie of goed ge-choreografeerde foto’s kunnen ze zo hun boodschap communiceren. Door de # te gebruiken bij een steekwoord vergroten ze zo tevens het bereik van hun foto omdat deze verschijnt in elke zoekopdracht waarvoor het steekwoord is gebruikt.

Laat foto’s uw markt inspireren. Vraag aan ResultMakers hoe u het beste resultaat kunt halen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *