Resultmakers Nl Reclamebureau Webdesign Zoekmachine Hulpmiddelen

Zoekmachine tools die helpen bij het vinden van de juiste trefwoorden

Zoekmachines zoals Bing en Google kunnen u helpen de juiste trefwoorden te selecteren die er voor moeten zorgen dat uw website sneller wordt gevonden. Dat scheelt u tijd en zorgen.

Relevante trefwoorden zijn belangrijk om de zoekmachines uw website te laten oppikken. Maar wat zijn de juiste trefwoorden en welke trefwoorden wilt u nu juist niet koppelen aan uw website? Zoekmachines zoals Google en Bing kunnen u daarbij helpen.

Wanneer u naar het controle panel van zowel Google als Bing gaat dan ziet u dat zij daarvoor een tool aanbieden. Bing noemt het Keyword Research Tool terwijl Google het Zoekwoordplanner heeft genoemd. Die tools geven aan welke zoekwoorden het meest relevant zijn, of die het beste past bij uw campagne.

Ook maken deze tools het mogelijk om sommige zoekwoorden uit te sluiten. Dat kunnen woorden of woord-combinaties zijn die op het eerste oog passen bij wat u gaat aanbieden maar die, bij nadere bestudering, eigenlijk niet aansluiten. Door aan te geven welke uitsluitings-zoekwoorden niet aan uw advertentie gekoppeld moeten worden, voorkomt u dat advertentiekosten moet betalen wanneer iemand toch op uw advertentie klikt wanneer deze zoekt op deze trefwoorden.

Wij raden u aan deze tools regelmatig te gebruiken. Het zoekgedrag van mensen verandert continue. Als u uw campagne niet aaanpast dan kan de effectiviteit afnemen. Wilt u weten hoe u effectief kunt zijn? Vraag het eens aan ResultMakers.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *