Blogteksten

Er zijn zeer veel ondernemers die uitblinken in hun vakgebied en zelfs gezien kunnen worden als echte autoriteit in hun sector of niche maar helaas veel moeite hebben om dit vakmanschap door middel van hun website over te brengen. Hierdoor wordt niet het maximale resultaat uit de website of webshop gehaald. Je kunt je expertise op een mooie manier vertalen naar je doelgroep door het schrijven van blogteksten. Uiteraard is hier wel een bepaalde techniek voor nodig en moet de tekst voldoen aan zowel de wensen van de lezer en de eisen van de zoekmachine. Heb je géén mogelijkheden of tijd om deze content zelf te verzorgen? Laat het schrijven blogteksten over aan de tekstschrijvers van Resultmakers. Wij zorgen dat de waarde van jouw aanbod op de juiste manier wordt overgebracht op jouw doelgroep.

Resultmakers, wij maken het beste resultaat voor jou mogelijk!

Een blog tekst laten schrijven door de tekstschrijvers van Resultmakers

Een blog (tekst) is eigenlijk de verkorte uitdrukking van de term “weblog”. Het is een ruimte op een website waar je content kwijt kan die gaat over een specifiek onderwerp. Hiermee kun je jouw webbezoeker informeren, inzichten bieden, inspireren, motiveren, emotioneren of gewoon entertainen.

Als je de term “weblog” uit elkaar haalt, krijg je de woorden “web” en “log”. Dit verwijst naar het oorspronkelijke gebruik van een blog, waarin je informatie op chronologische volgorde met je bezoeker deelt. Bij de moderne toepassing van een blog is dit al lang achterhaald. Blogs worden ingezet om jouw doelgroep van informatie te voorzien over een specifiek onderwerp of niche. Hiermee kun je je richten op één of enkele specifieke zoekwoorden.

Zo kun je perfect aansluiten op de voornaamste doelstelling van de inzet van jouw marketinginzet:

Het op het juiste moment aanbieden van een product of dienst die van duidelijke toegevoegde waarde is voor een specifieke doelgroep en hiermee een bepaalde behoefte op een perfecte manier invullen.

Door het schrijven van blogteksten kun je dus de specifieke informatie bieden waar deze persoon nét op dat moment naar op zoek is. Dit is dan ook de voornaamste doelstelling van het schrijven van dit soort teksten. Daarnaast zijn er een aantal subdoelstellingen te benoemen zoals het verhogen van je bezoekersaantallen op je website en het verhogen van je conversieratio. Deze conversie heeft echter niet alleen betrekking op de directe afname van je aanbod. Het is van groot belang om in te spelen op iedere stap in de customer journey, het traject dat je doelgroep in het aankoopproces (dus de fases die betrekking hebben op oriëntatie, afweging, aankoop, gebruik en loyaliteit) doorloopt.

Je zult begrijpen dat het schrijven van blogteksten een kunst is waarbij je precies de juiste snaar van je doelgroep moet raken. Daarbij is het géén project dat eindig is. Een behoeftepatroon is niet alleen aan veel veranderingen onderhevig maar een doelgroep is erg gevoelig voor nieuwe informatie en inzichten. Hiermee geeft je als aanbieder een signaal van betrokkenheid.

Heb je geen gelegenheid, geen schrijf skills of geen inzicht om goede blogteksten te schrijven? Geef jouw pen dan gerust door aan één van de tekstschrijvers van Resultmakers!

Wij zorgen voor een perfecte vertaling van jouw onderscheidende propositie naar je doelgroep.

Resultmakers, voor het creëren van online exposure voor het MKB, detailhandel en zelfstandig ondernemers

Wat je van Resultmakers mag verwachten bij het vormgeven van blogteksten

Voordat we starten met het vormgeven van jouw blogteksten nodigen we je uit om ons te voeden met informatie. Wat we van je willen weten is niet alleen je uiteindelijke doelstelling maar ook zaken als een verkooptraject van je doelgroep, de karakteristieke eigenschappen van deze mensen, de behoeftepatroon van de personen waar jij je op richt, de unique selling points van jouw bedrijf of aanbod, de call to action die jij voor ogen hebt en nog vele andere zaken die van belang zijn om teksten te schrijven die bij jouw bedrijf en aanbod passen.

Uiteraard hoef je niet alles zelf te bedenken en kun je altijd bij onze ervaren en vakkundige vakmensen terecht voor advies en al jouw vragen over dit onderwerp. We zullen je ook zelf aanvullen met zaken waar jij misschien in eerste instantie niet aan denkt!

Op basis van deze informatie schrijven we onze teksten die uiteraard zijn vormgegeven in een taal die begrijpelijk is voor jouw doelgroep, waarin de mensen zich zullen herkennen, waarin er sprake is van een duidelijke structuur, waar specifieke zoekwoorden verwerkt zijn, waarin antwoorden gegeven worden, actueel is en vooral iets zegt over jouw bedrijf in combinatie met jouw aanbod.

Uiteraard kunnen we je desgewenst ook ondersteunen met het verzorgen van beeldmateriaal, een pakkende titel en een inspirerende meta description. Je kunt aan ons dus het volledige traject van het schrijven van blogs overlaten! Resultmakers verzorgt de content waar niet alleen jij maar de zoekmachine en vooral je doelgroep blij van wordt!

Resultmakers als alleen het beste resultaat telt voor jou als ondernemer!

Heb je interesse om eens af te stemmen wat we voor jou kunnen betekenen met betrekking tot het schrijven van blogteksten? Neem dan gerust contact met ons op voor het maken van een gratis en vrijblijvend intakegesprek.