Hosting

Als je op zoek bent naar een plek om je waardevolle bezittingen op te bergen, moet dit een locatie zijn die voldoende ruimte biedt, overzichtelijk is en vooral veilig is zodat je zeker weet dat er niets met kan gebeuren wat schade aan jouw bezit kan veroorzaken. Eén van de bezittingen die je moet “parkeren” is je website of webshop. Waar breng jij die onder? Bij Resultmakers is jouw digitale toepassing in veilige handen. Wij zullen goed voor jouw waardevolle bezit zorgen.

Resultmakers voor als je de waarde van webhosting niet onderschat

Webhosting kun je zien als een plek waar je jouw website of webshop kunt opslaan bij een server. Hierbij maakt je niet alleen gebruik van een beschikbare ruimte, maar ook van de rekenkracht en het geheugen van de server. Met hosting zorg je er dus voor dat de website zichtbaar is voor de bezoeker, de updates worden doorgevoerd en je interactief kunt communiceren (bijvoorbeeld door e-mails te versturen) met geïnteresseerden.

Je hebt een hosting service nodig als je een website gaat opzetten en wil communiceren onder een eigen domeinnaam. Het bouwen van een website en het hosten hiervan zijn dus onlosmakelijk met elkaar verbonden.

Waarom een overwogen keuze voor geschikte webhosting van groot belang is

Voor veel ondernemers die werkzaam zijn in het MKB, de detailhandel of als zelfstandige is hun website of webshop onmisbaar voor het genereren van inkomen. Dit digitale visitekaartje is dé onmisbare lead magneet voor veel bedrijven. Alleen daarom is een overwogen keuze voor geschikte webhosting van groot belang.

De volgende 5 factoren spelen een rol bij de keuze voor een geschikte webhosting service:
  • Grootte van de beschikbare opslagruimte moet afgestemd zijn op de content die jij wilt plaatsen.
  • Capaciteit met betrekking tot de hoeveelheid dataverkeer moet afgestemd zijn op jouw (toekomstige) bedrijfsvoering.
  • Er moeten geregeld back-ups worden gemaakt om “verloren data” te voorkomen.
  • Er moet ruimte zijn om sub-domeinen en e-mail adressen te koppelen.
  • Het moet een veilige “ruimte” zijn waar derden geen toegang hebben.

De beste hosting vorm waarvoor jij kunt kiezen voor het onderbrengen van je website

Er zijn diverse soorten hosting waarvoor je zou kunnen kiezen voor het onderbrengen van je website of webshop. Shared hosting is de voordeligste optie waar veel beginnende bedrijven voor kiezen. Hierbij wordt een ruimte van een grote server gedeeld met andere websites. Een virtuele private server is een virtuele server die je wel zelf tot je beschikking hebt maar die je zelf moet onderhouden. Je bepaalt dus zelf op welke PHP configuratie deze draait en van welke software je gebruik maakt. Deze schaalbaarheid lijkt interessant maar je hebt wél technische kennis nodig om je server te onderhouden. Daarnaast moet je hier tijd besteden aan het onderhouden van je server.

Heb jij deze tijd en kennis als ondernemer? 
De kans is groot dat dit niet het geval is.

Daarom kun je bij Resultmakers terecht voor dedicated hosting.

Dit is praktisch gezien de beste keuze voor ondernemers die werkzaam zijn in het MKB, de detailhandel of als zelfstandige zzp’er hun inkomsten genereren. Bij dedicated hosting krijg je een volledig eigen server tot je beschikking waar niemand bij kan en voor een grote diversiteit aan toepassingen kan worden ingezet. Een veilige toepassing waarmee een digitale continuïteit wordt gewaarborgd.

Je wil toch ook voorkomen dat je site soms onbereikbaar is voor jouw doelgroep, je beperkt wordt in het aantal e-mails die je dagelijks wilt sturen, de site langzaam op het beeldscherm verschijnt omdat de server overbelast is of dat storingen, virussen of andere onregelmatigheden het gebruik van jouw website of webshop beïnvloeden?

Het hosting+ pakket van Resultmakers

Uiteraard houdt de service van Resultmakers niet op bij het onderbrengen van je website. Wij doen net die stappen meer die je nodig hebt om het optimale resultaat te genereren uit je website en het verschil te maken. Het hosting+ pakket van Resultmakers bestaat dan naast het bieden van een “parkeerplaats” voor je website uit het doorvoeren van updates aan je website, het beschikbaar maken van een grote diversiteit aan plug-ins en het verzorgen van andere (grote- en kleine) aanpassingen.

Resultmakers als je de garantie wilt van de meest veilige webhosting

Heb je interesse om jouw mogelijkheden voor het veilig onderbrengen van jouw website of webshop te bespreken? Neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op. Onze Resultmakers leggen je graag vrijblijvend uit wat de opties zijn. Heb je een keuze kunnen maken? Dat helpen we je uiteraard ook met de zorgvuldige verhuizing van jouw waardevolle digitale bezittingen.