(Interim) Management

ResultMakers is een netwerk van professionals elk gespecialiseerd in het uitvoeren van taken op directieniveau. Onze specialisaties zijn marketing & sales, e-commerce, financieel, verander- en verbeter management en het gesprekspartner zijn voor directie.

Bij ResultMakers kun je een beroep doen op directieleden met ruim 20 jaar aantoonbare directie- en ondernemers ervaringen. Je haalt tijdelijk, of voor langere periode, specifieke kennis, skills en operationele maturiteit in huis. Die onafhankelijke expertise op het juiste moment inschakelen, is van vitaal belang voor het bedrijf. Een beslagen manager die de nood begrijpt en op korte termijn op kruissnelheid meedraait in jouw organisatie. Iemand waarop je kunt bouwen en vertrouwen. Je kunt ResultMakers al inhuren vanaf 8 uur!

Aantoonbare werkervaring op directie niveau

Je vraagt je af of een manager in zo’n beperkte inlooptijd voldoende voeling kan krijgen met jouw business? Dat is net een voordeel. Dankzij zijn ruime ervaring en externe kijk op uw organisatie kan hij objectiever beslissen én verbeterkansen detecteren waar insiders aan voorbijgaan. Bovendien benut hij de best practices die hij heeft ontwikkeld en toegepast in andere organisaties of sectoren. Een ResultMakers staat niet alleen met adviezen klaar, maar wij kunnen ook jouw wensen ten uitvoer brengen. In sommige gevallen kan een externe partij moeilijke beslissingen beter ten uitvoer brengen dan een interne directielid.

Ondersteuning en begeleiding

ResultMakers gaat samen met u en op basis van een grondige analyse op zoek naar de optimale synergie. Hoe beter de match met uw vraag, hoe sterker inzetbaar de interim-manager, én hoe autonomer en efficiënter hij aan de slag kan. De interim-manager staat er trouwens niet alleen voor. ResultMakers coacht en waakt over de kwaliteit van de resultaten.

Binnen ResultMakers kan de (interim)manager op elk moment een beroep doen op een brede kennis en ervaring van partners. Zowel juridisch, fiscaal als financieel en operationeel. Jouw bedrijf of organisatie kan met andere woorden rekenen op een multidisciplinair team, met oog voor jouw business, jouw strategie en jouw doelstellingen.