Over ons

Resultaat maken

“We don’t make excuses, we make results”

ResultMakers gaat samen met jou aan de slag om jouw organisatie beter te laten renderen. 

ResultMakers realiseert deze resultaatverbetering door een persoonlijke aanpak met aandacht voor de klant en betrokkenheid bij de opdrachtgever. 

De aanpak en de werkwijze zijn altijd resultaatgericht. Je kunt rekenen op gevraagde adviezen, maar u krijgt ook ongevraagd advies om tot de gewenste resultaten te komen. ResultMakers committeert zich na een grondige analyse aan de gezamenlijke doelstellingen. Onze ResultMakers zijn pas klaar als jouw doel is bereikt!

You can have results or excuses. Not both.

ResultMakers bestaat uit een team van ervaren en gepassioneerde professionals met elk hun eigen vakgebied. Zij hebben allen hun sporen verdiend in management, sales, marketing, juridisch en fiscaal. Wat hen bindt is de grootst mogelijke passie voor organisaties. Zij hebben 100 procent focus op commerciële resultaatverbeteringen.

Met hun enthousiasme en overtuiging dragen zij hun kennis en passie over op jouw management en medewerkers. Kortom, onze mensen activeren jouw mensen en brengen de door jouw gewenste gedragsverandering teweeg. Of het nu een grote of een kleine organisatie is. 

Onze missie

We willen met ResultMakers resultaat boeken en tegelijkertijd verschil maken. Of we dat nu doen voor een non-profit organisatie of een commerciële partij; dat maakt voor ons geen verschil. Zolang we maar verschil kunnen maken door mensen die een kans verdienen op de arbeidsmarkt aan werk of werkervaring te helpen.

We don’t make excuses

Resultaat maken kan door middel van verandermanagement of door verbetermanagement. Verbetermanagement is verandering in gedrag en proces en verbetering van vaardigheden. ResultMakers onderscheidt zich door unieke (interim)management, training, coaching en online aanwezigheid te combineren. 

Bij verandermanagement kan je ResultMakers inzetten op elk gewenst moment binnen dit proces. Wij stellen jouw organisatie in staat om in te spelen op de verandering die moet worden doorgevoerd om resultaat te maken. ResultMakers legt de verbanden tussen de verschillende processen en afdelingen. Onze inspanningen leiden tot een nieuwe, duurzame werkwijze met blijvende resultaatsverbetering voor uw organisatie. 

Social return

ResultMakers is een B.V. en heeft dus ook commerciële belangen. De maatschappelijke winst staat echter voorop. Als een bedrijf met zijn werkzaamheden een bijdrage levert aan de maatschappij, dan wordt dat social return genoemd.

Social return is de laatste jaren flink in populariteit toegenomen en wordt daarom ook steeds vaker als voorwaarde gesteld door andere bedrijven, of bijvoorbeeld door de overheid. Die partijen verplichten je dan om aan social return te doen, anders maak je geen kans op een zekere opdracht of aanbesteding.

Social Return Creëren Via ResultMakers

Dankzij de partners waarmee wij samenwerken creëren wij zulke social return. Zij hebben mensen in dienst met een afstand tot de arbeidsmarkt, die mede dankzij onze opdrachten werkervaring op doen en zo hun kansen op een (vervolg)baan vergroten.

Social return creëren kan namelijk ook indirect. Door samen te werken met een partij die het genereert, kun je toch aan de voorwaarde van social return voldoen, zonder dat je het zelf creëert.

Ben je op zoek naar een manier om voor (meer) social return te zorgen? Neem gerust contact met ons op via 085 273 6068 of info@resultmakers.nl.

Voor ons maakt het geen verschil wie de social return creëert. Zolang we maar verschil kunnen maken.