ResultMakers Grafisch ontwerpstudio

Een mooi logo, passende huisstijl en drukwerk waardoor je gemakkelijk en snel materialen kunt bestellen zijn belangrijk voor je eigen gemak binnen je bedrijf. Het haalt werk bij je uit handen waardoor je die tijd kunt besteden aan je core business. Bij ResultMakers helpen we je hier graag bij. 

Op onze website hebben wij een ontwerpstudio speciaal voor het MKB. Hierin hebben wij een viertal categorieën: huisstijl, drukwerkbestanden, promotiematerialen en video marketing. Allemaal offline maar ook online promotiematerialen waarmee je jouw bedrijf naar het volgende niveau brengt.

Huisstijl

Een logo en huisstijl zijn belangrijk voor de herkenbaarheid van je bedrijf. Een goed logo valt op en daar hoort een passende huisstijl bij. ResultMakers helpt je graag bij het ontwerpen van je logo en huisstijl. Wij zorgen ervoor dat alle bestanden conform de aanleverspecificaties van drukwerk webshops worden geleverd, zodat je er gelijk mee aan de slag kunt. Wij hebben verschillende pakketten: logo ontwerpen, offerte/presentatiemap ontwerpen, logo aanpassen, enveloppen ontwerpen, briefpapier ontwerpen en visitekaartjes ontwerpen.

Drukwerkbestanden

Als bedrijf heb je vaak drukwerkbestanden nodig. Ter promotie van je bedrijf of gewoon voor in je winkel. Maar ook wanneer je deelneemt aan een beurs heb je speciaal drukwerk nodig. ResultMakers kan je helpen bij al deze verschillende soorten drukwerkbestanden. Wij hebben veel ervaring en maken alles met de juiste aanleverspecificaties voor drukkers. Wij helpen je onder andere bij het ontwerpen van: beurspresentatiewanden en balies, folders, flyers, posters, gevelborden, spandoeken, rollup banners, vlaggen en pennen.

Promotiematerialen

Om je bedrijf onder de aandacht te brengen zijn promotiematerialen heel belangrijk. Je wilt dat deze materialen je bedrijf op de juiste manier onder de aandacht brengen. Het team van DTP-ers van ResultMakers maakt voor jouw bedrijf de juiste promotiematerialen. Opvallende vlaggen, flyers, posters en gevelborden. Het kan allemaal. Wij zorgen ervoor dat het ontwerp gemaakt wordt met de juiste aanleverspecificaties. Je kunt alles dan snel en gemakkelijk laten drukken. 

Video marketing

Tegenwoordig is een bedrijfsvideo of speciale productvideo eigenlijk een echte must. Ook hierin helpt ResultMakers je graag verder. Wij hebben drie pakketten waarbij we jouw bedrijf of een nieuw product centraal zetten in een professionele video. Kies uit het Basis, Pro of Advanced pakket. 

Bij ResultMakes helpen wij je graag op alle mogelijke manieren om jouw bedrijf te laten groeien. Wil je even rustig kijken naar alle mogelijkheden? Klik dan hier. Staat jouw product er niet bij? Mail ons dan: info@resultmakers.nl.

Leave a comment

You must be logged in to post a comment.