Social return

ResultMakers is een B.V. en heeft dus ook commerciële belangen. De maatschappelijke winst staat echter voorop. Als een bedrijf met zijn werkzaamheden een bijdrage levert aan de maatschappij, dan wordt dat social return genoemd.

Social return is de laatste jaren flink in populariteit toegenomen en wordt daarom ook steeds vaker als voorwaarde gesteld door andere bedrijven, of bijvoorbeeld door de overheid. Die partijen verplichten je dan om aan social return te doen, anders maak je geen kans op een zekere opdracht of aanbesteding.

Social Return Creëren Via ResultMakers

Dankzij de partners waarmee wij samenwerken creëren wij zulke social return. Zij hebben mensen in dienst met een afstand tot de arbeidsmarkt, die mede dankzij onze opdrachten werkervaring op doen en zo hun kansen op een (vervolg)baan vergroten.

Social return creëren kan namelijk ook indirect. Door samen te werken met een partij die het genereert, kun je toch aan de voorwaarde van social return voldoen, zonder dat je het zelf creëert.

Ben je op zoek naar een manier om voor (meer) social return te zorgen? Neem gerust contact met ons op via 085 273 6068 of info@resultmakers.nl.

Voor ons maakt het geen verschil wie de social return creëert. Zolang we maar verschil kunnen maken.