WEBDESIGN

Wil jij het maximale rendement uit je website halen? Dit doe je door ervoor te zorgen dat je website de juiste vertaling weergeeft van je online identiteit. Het design van je website speelt hierbij een essentiële rol. De meest kleine details op dit gebied kunnen van groot belang hierin zijn. Daarom is het verstandig om je webdesign te laten vormgeven door een gespecialiseerd bedrijf op dit gebied. De mensen achter Resultmakers staan voor je klaar. Maak gerust gebruik van onze vakkennis en ervaring op dit gebied.

Webdesign is een veelzijdige verzamelterm die betrekking heeft op de werkzaamheden die gericht zijn op zowel het ontwerpen als het vormgeven van websites en webshops.

Het belang van goed doordacht webdesign

Heb je er wel eens over nagedacht wat voor invloed webdesign heeft op je conversieratio? Die invloed is groter dan je in eerste instantie zult denken! Met het designen (vormgeven) van je website stuur je het brein van je bezoeker een bepaalde richting op.

Of dat belangrijk is? Zeker wel! 

Het brein van jouw bezoeker is namelijk de bepalende factor of deze persoon wel of niet tot de gewenste actie overgaat. Een goed doordacht webdesign is dan ook net zo belangrijk als het hebben van een aanbod dat het beste aansluit op de wensen van je bezoeker en ervoor zorgen dat je website vindbaar is.

We kunnen het ook omdraaien: als je foute keuzes maakt in het vormgeven van een website, zijn investeringen in marktonderzoeken en in de vindbaarheid van je website een stuk minder rendabel!

Resultmakers als alleen het beste resultaat telt voor jou als ondernemer!

Bij webdesign spelen een combinatie van vijf belangrijke factoren een essentiële rol. Hierbij moet je denken aan:

  • Jouw unieke online identiteit
  • Een optimale weergave van jouw aanbod
  • Overzichtelijkheid en gebruiksvriendelijkheid
  • Conversie
  • Vindbaarheid

Resultmakers zorgt voor een vormgeving van een website waarbij al deze factoren zijn meegenomen en géén enkele concessie is gedaan. We hebben zeer veel ervaring en vakkennis op het gebied van zowel front-end als back-end developing van websites.

Website op maat laten bouwen

Er bestaat géén kant en klaar handboek over hoe je een website moet bouwen en kunt vormgeven zodat je het maximale resultaat eruit kunt halen. Uiteraard zijn er wel instructies te vinden hoe het algemeen werkt, maar als je zelfstandig ondernemer bent dan ga je toch voor een optimaal resultaat en is het toch je voornaamste doel om je te onderscheiden van je concurrentie?! Dat bereik je niet het gewenste resultaat door algemene instructies te volgen.

Webdesign is géén massaproductie

Iedere website is anders en moet een perfecte vertaling zijn van jouw unieke wensen en doelstellingen. Het besluit om door Resultmakers een website op maat laat bouwen, vormt het startpunt van een proces. Hierbij investeren we graag eerst wat tijd om jouw ideeën in kaart te brengen. Uiteraard denken we hierbij met je mee want zoals onze naam al aangeeft, we maken graag het beste resultaat voor jou mogelijk.

Less is more bij het designen van een website

Hieronder een aantal praktische zaken die we met je gaan bespreken als we jouw wensen en doelstellingen in kaart gaan brengen:

  • Kies je voor een verticale indeling of een horizontale vormgeving? Je moet voorkomen dat de zoekbalken immers als storend worden ervaren.
  • Veel websites hebben een dynamische opbouw in vorm veel bewegende beelden. Dit zijn echte eyecatchers. Motion provides meaning maar pas op, hier moet een juiste mix in gevonden worden. Te veel bewegingen op het kleine scherm kan een reden zijn om de site snel te verlaten.
  • Het gebruik van infographics of video kan zeer waardevol zijn mits deze goed worden toegepast en een toegevoegde waarde hebben voor het platform. Een overload hiervan kan van invloed zijn op je conversieratio.
  • Er is sprake van een duidelijk onderscheid tussen conversion centered design (een doelgericht gekozen aanbod) en user centered design, waarbij je de bezoeker de waarde van een pagina laat bepalen. Je kunt vol trots op je homepage laten zien dat je een veelzijdig aanbod hebt maar dit kan een reden zijn voor je bezoeker om je website heel snel te verlaten. Voorkom keuzestress en verlamming. Er zijn andere tactieken die je kunt toepassen om je bezoeker naar een specifieke pagina te leiden.

Je merkt dus; less is more bij het designen van een website.
Webdesign is niets anders dan het maken van (goed onderbouwde) keuzes.
Weet jij welke keuzes je het beste kunt maken?
Resultmakers helpt je hier graag bij!

Resultmakers, wij maken het beste resultaat voor jou mogelijk!

Wat kun je verwachten als je jouw website laat vormgeven door Resultmakers ?

Als je jouw website laat vormgeven door Resultmakers, gaan we voor het perfecte resultaat. We kunnen de lat enorm hoog voor onszelf leggen omdat we weten dat wij die belofte kunnen waarmaken. Uiteraard zorgen we ervoor dat de look en feel, waar ook de inhoud onder valt, volledig aansluit op jouw gewenste uitstraling maar we gaan nog een flink aantal stappen verder want zoals onze naam aangeeft, is het resultaat het belangrijkste dat telt.

Hosting

Onder hosting verstaan we de ruimte waar de website wordt opgeslagen. Wij zorgen dat dit een veilige plek is waar je géén last hebt van storingen, virussen of andere onregelmatigheden.

Gebruik svriendelijkheid

De website moet niet alleen voor je bezoeker gebruiksvriendelijk en overzichtelijk zijn, maar ook voor jou. Je moet immers 24/7 aanpassingen kunnen doorvoeren om je website te kunnen onderhouden. Deze gebruiksvriendelijkheid heeft vaak betrekking op het gebruiksgemak van het CMS systeem. Wij zorgen ervoor dat jouw website op alle fronten gebruiksvriendelijk is.

Service en support

Uiteraard sta je er als ondernemer niet alleen voor. Wij zorgen voor optimale service en support. Je kunt ons altijd bereiken als je ergens niet uitkomt of als je graag wilt dat wij eventuele aanpassingen voor je doorvoeren.

Veiligheid en privacy

Onze websites zijn voorzien van alle mogelijke veiligheidsvoorzieningen en voldoen volledig aan de regels met betrekking tot privacy.

Zoekmachine vriendelijk

Onze websites voldoen aan alle gestelde eisen met betrekking tot zoekmachine vriendelijkheid. Dit zie je direct terug in de vindbaarheid van de website.

Mobiel geoptimaliseerd

Onze websites worden perfect weergegeven op alle devices. Het maakt dus geen verschil of de bezoeker gebruik maakt van een desktop, een laptop, een tablet of smartphone.

Resultaatgerichte website

Zoals onze naam al aangeeft, zorgen wij voor een website waarmee je optimale resultaten kunt realiseren. Een website dat de weg vrijmaakt voor een optimale customer journey want dat is nog altijd de weg naar de meeste conversie.

Heb je interesse om jouw mogelijkheden te bespreken?
Neem dan gerust contact met ons op!
We maken graag een afspraak met je voor een intakegesprek.
Uiteraard is dit volledig vrijblijvend en is dit volledig gratis

Resultmakers, om een resultaatgerichte website te laten maken