Website optimalisatie

Website optimalisatie is van essentieel belang om letterlijk “in the picture”’ te blijven bij je doelgroep. Als je hier géén aandacht aan besteedt, zul je steeds minder eenvoudig via de zoekmachine zichtbaar zijn voor je potentiële klanten. Dat is uiteraard niet de bedoeling. Website optimalisatie is dus een continu proces waar tijd en aandacht voor nodig is. Heb je deze tijd en aandacht niet? Dan laat je gewoon Resultmakers voor jouw succes zorgen.

Resultmakers als alleen het beste resultaat telt voor jou als ondernemer!

Resultmakers wij maken het beste resultaat voor jou mogelijk!

Als ondernemer weet je als géén ander dat succes je niet komt aangedragen. Als je een samenwerking aangaat met Resultmakers, is dit echter voor een deel wél het geval. Wij kunnen immers de werkzaamheden met betrekking tot website optimalisatie voor je uit handen nemen.

Of website optimalisatie belangrijk is?
Zeker wel!
Resultmakers als alleen het beste resultaat telt voor jou als ondernemer!

De digitale wereld is immers een zeer dynamische omgeving waar de veranderingen elkaar in een hoog tempo opvolgen. Daarnaast is de concurrentie op dit gebied enorm groot. Website optimalisatie is daarom niet alleen belangrijk maar essentieel om het maximale resultaat uit je website te halen. In deze moderne tijd volstaat het niet om de meest mooie webshop te bouwen en vervolgens af te wachten tot de bezoekers vanzelf je online platform vinden. Je zult hier proactief mee aan de gang moeten gaan of de optimalisatie werkzaamheden uit laten voeren door een gespecialiseerd bedrijf als Resultmakers. Wij hebben zeer veel ervaring en een uitstekende vakkennis op dit gebied om het verschil in resultaat voor jou te maken!

Het laten optimaliseren van je website

Website optimalisatie is niets meer en niets minder dan een verzamelterm van de activiteiten die je uitvoert met als doel om het maximale resultaat uit je website te halen. Het is een reeks van processen die zorgen voor meer traffic naar je website en kan gezien worden als essentiële subdoelstelling om je hoofddoelstelling (het converteren van je website) mogelijk te maken.

Deze bovenstaande definitie klinkt heel erg simpel maar bestaat uit een combinatie van werkzaamheden die voor een groot deel ook nog eens met elkaar verbonden zijn. Dit is een proces waar je eigenlijk nooit mee klaar bent maar dat is logisch. Je zult als zelfstandige ondernemer die als zzp’er, in de mkb of in de detailhandel werkzaam is ongetwijfeld weten dat je doelgroep ook volop in beweging is en een veranderend behoeftepatroon heeft. Hier moet jij voortdurend op inspelen. De gespecialiseerde vakmensen van Resultmakers helpen je hier graag bij.

WEBSITE OPTIMALISATIE BASIS €399.00

website_optimization

Wat Resultmakers voor je kan betekenen in het optimaliseren van websites 

Je zult begrijpen dat je website bezoekers van onschatbare waarde zijn om je doelstellingen met betrekking tot je online platform te realiseren. Zonder websitebezoekers, genereer je géén leads, géén conversie en géén business. Je begrijpt dan ook het effect als je het bezoekersaantal van je website weet te verhogen. Het optimaliseren van websites is dus van groot belang! Dit kun je grofweg op 3 manieren doen:

De meest eenvoudige manier om meer bezoekers naar je website of webshop te trekken is door gebruik te maken van de mogelijkheden in search engine advertising (SEA). Dit is een term voor het adverteren op de zoekmachine. Dit is een strategie die letterlijk niet helemaal binnen website optimalisatie past maar wel op korte termijn kan zorgen voor meer websitebezoek. Meer traffic naar je digitale platform zorgt niet alleen voor meer naamsbekendheid en hierdoor ook dat meer mensen gericht naar je op zoek zullen gaan. Dit kun je aanvullen met interactie op de bekende social media kanalen (zoals Facebook, Pinterest, Twitter en LinkedIn). Hier kun je je website promoten om je bezoekersaantal te verhogen.

Uiteraard kunnen we je ondersteunen door SEA voor je in te zetten, maar we kunnen je ook helpen met andere technieken die meer effect zullen hebben op de langere termijn. Deze activiteiten zijn meer gericht op website optimalisatie en hebben betrekking op SEO (search engine optimalisation, het optimaliseren van je website voor de zoekmachine) conversieoptimalisatie of site usability optimalisation. Hierbij kun je onder andere denken aan:

 • Zorgen voor een overzichtelijke opzet van je website
 • Je website voorzien van een eenvoudige menustructuur
 • Zorgen voor een goede laadsnelheid van je website
 • Een mobiel geoptimaliseerde website
 • Het regelmatig plaatsen van nieuwe content
 • Het gebruiken actuele keywords
 • Het aan de bezoeker duidelijk inzichtelijk maken van de toegevoegde waarde van jouw aanbod
 • Het richten op de behoeftes van jouw bezoeker en niet alleen op oplossingen
 • Het optimaliseren van je website op long tail keywords
 • Het optimaliseren van je website op voice search
 • Het vormgeven van waardevolle informatie aan je doelgroep
 • Het gebruik van pakkende titels en meta descriptions
 • Zorgen voor de juiste call-to-actions
 • Het aantrekken van referral verkeer (bezoekers via links op andere websites)
 • Zorg dragen voor een goede interne linkstructuur
 • Plaatsen van video’s op Youtube
 • Aandacht besteden aan e-mail marketing
 • Promotie via offline kanalen
 • Het verzorgen van voor acties en campagnes voor zowel je nieuwe- als je vaste klanten
 • Promotie op Google Mijn Bedrijf
 • Het overtreffen van verwachtingen en zorgen dat je bezoekers jouw loyale ambassadeurs (influencers) worden!

Maatwerk in website optimalisatie

Uiteraard hoef je niet te kiezen voor al deze bovenstaande website optimalisatie werkzaamheden. Je kunt een strategie toepassen die het beste aansluit op jouw specifieke wensen en doelstellingen. Maatwerk in website optimalisatie is belangrijk omdat je hetzelfde resultaat krijgt als je hetzelfde doet als anderen maar daar neem je als ondernemer uiteraard géén genoegen mee. Alleen het beste resultaat telt voor jou!

Uiteraard kunnen onze vakmensen je persoonlijk adviseren welke website optimalisatie werkzaamheden jij het beste kunt toepassen. We kunnen deze werkzaamheden zelfs volledig voor je uit handen nemen!

Neem gerust vrijblijvend contact met ons op als je interesse hebt om jouw mogelijkheden met ons te bespreken. We maken graag een afspraak met je voor een gratis intakegesprek.

Resultmakers om het maximale resultaat uit jouw website of webshop te halen